۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۰۰

گزارش خبری مهر/

اوراق مشارکت به داد "مهر ماندگار" می‌رسد/ هشت استان مجوز عرضه اوراق می‌گیرند

اوراق مشارکت به داد "مهر ماندگار" می‌رسد/ هشت استان مجوز عرضه اوراق می‌گیرند

همدان - خبرگزاری مهر: دستيار ويژه رئيس جمهور و رئيس ستاد مهر ماندگار كشور با بیان اینکه به هشت استان کشور برای اجرای طرحهای آبرسانی اجازه فروش اوراق مشارکت داده شد، گفت: امسال برای بخش آب همدان فروش اوراق مشارکت با دستور دولت مدنظر قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، همدان دارای 34 پروژه مهر ماندگار است که در صورت به بهره برداری رسیدن، تاثیر شایان توجهی در امر توسعه این استان خواهد گذاشت.

بر این اساس در سفری یک روزه و بازدید از پروژه های مهر ماندگار همدان که با حضور دستيار ويژه رئيس جمهور و رئيس ستاد مهر ماندگار كشور در استان همدان انجام شد، وضعیت این پروژه ها به بررسی گذاشته شد.

همدان 34 پروژه مهر ماندگار دارد

استاندار همدان در این ستاد که شامگاه چهارشنبه در سالن شهدای استانداری برگزار شد، اظهار داشت: از 34 پروژه استان همدان در بخش مهر ماندگار، شش پروژه به بهره برداری رسیده و یک پروژه نیز آماده بهره برداری است که منتظر هستیم با حضور یکی از مسئولان کشوری به افتتاح برسد.

علی محمد آزاد افزود: پروژه های مهر ماندگاری که در بخش دولتی هستند پیشرفت خوبی دارند و امیدوار هستیم در این جلسه نیز بخشی از مشکلاتی که در زمینه پروژه های مهر ماندگار استان وجود دارد حل شود و پیشرفت پروژه ها شتاب بیشتری بگیرد.

مدیرکل راه و شهرسازی همدان نیز در این جلسه به پروژه مهر ماندگار بیمارستان 160 تختخوابی نهاوند اشاره کرد و گفت: این پروژه پیشرفت 53 درصدی دارد.

بهبود وضعیت اجرای بیمارستان 160 تختخوابی نهاوند در گرو تزریق اعتبار است

علیرضا سقندلی با بیان اینکه این پروژه در شش هزار و 300 مترمربع و در چهار طبقه احداث می شود، افزود: در صورت تزریق اعتبار مالی وضعیت این پروژه نیز بهتر خواهد شد.

وی همچنین خطاب به دستیار ویژه رئیس جمهور ابراز داشت: اگر دستور دهید سه و نیم میلیارد تومانی که از محل اعتبارات ملی برای این طرح پیش بینی شده تخصیص یابد، این طرح در حداقل زمان به بهره برداری خواهد رسید.

علی اکبر محرابیان نیز در پاسخ به وی با بیان اینکه این پروژه پیشرفتی کمتر از 70 درصد دارد بر لزوم تکمیل آن در شش ماه نخست امسال تاکید کرد.

دستیار ویژه رئیس جمهور ابراز داشت: با توجه به اینکه این طرح تخصیص 100درصدی داشته انتظار داریم سرعت پروژه بیش از این باشد اگر چه نسبت به گذشته سرعت قابل قبولی دارد.

محرابیان افزود: اگر بخواهیم در شش ماه امسال این طرح را به بهره برداری برسانیم باید سرعت کنونی را چند برابر کنیم تا با پیش بینی اعتباراتی که انجام شده در موعد مقرر به بهره برداری برسد.

اعتبار مورد نیاز برای تجهیز بیمارستان نهاوند پرداخت شده است

وی با بیان اینکه کل اعتبارات تجهیزات این بیمارستان نیز پرداخت شده است، گفت: به محض اتمام عملیات ساختمانی آن، تجهیزات بیمارستانی نصب خواهد شد و باید اجرای پروژه را سرعت بخشید.

دستیار ویژه رئیس جمهور همچنین گفت: پنج میلیارد تومان اعتبار به غیر از اعتبار مصوب این طرح، از محل فروش سهام در نظر گرفته شده و اعتبار امسالش را نیز 100 در صد پرداخت می کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان نیز در زمینه پروژه بهسازی و آسفالت راه های روستایی استان گفت: بهسازی 175 کیلومتر از راه های روستایی بالای 50 خانوار همدان انجام شده، 108 کیلومتر نیز به بهره برداری رسیده و 47 کیلومتر نیز آماده قیرپاشی و مابقی آماده زیرسازی است.

سقندلی افزود: در مجموع 27 کیلومتر از راه های روستایی به مرحله آسفالت نرسیده است.

محرابیان در پاسخ به وی با بیان اینکه 27 کیلومتری که در مرحله قبل از آسفالت مانده باید تا آخر خردادماه امسال به مرحله آسفالت و تکمیل برسد، گفت: از لحاظ اعتباری کمک می کنیم که 175 کیلومترباقی مانده نیز تا آخر خرداد ماه به پایان برسد.

قیرباند دور محور کبودراهنگ – زنجان از محل قیر تقاطعی تامین خواهد شد

بررسی پروژه احداث باند دوم محور کبودراهنگ – زنجان نیز از دیگر برنامه های این ستاد بود که معاون ویژه رئیس جمهور با اشاره به توضیحات مدیرکل راه و شهرسازی همدان در این زمینه گفت: قیر این مسیر را از محل قیر تقاطعی تامین می کنیم و بحث مالی نیز پرداخت می شود تا این پروژه تا پایان شهریور امسال به پایان برسد.

سقندلی همچنین به پروژه راه آهن همدان – تهران اشاره کرد و با بیان وضعیت کنونی آن به بحث عدم تامین به موقع ریل و نیز بحث نقدینگی قرارداد پیمانکار اشاره کرد و گفت: در صورت تزریق اعتبار مالی ساختمان ایستگاه راه آهن در همدان که پیشرفت 18 درصدی دارد، تا پایان خرداد به اتمام خواهد رسید.

برای ریل گذاری هیچ گونه مشکلی نداریم

رئيس ستاد مهر ماندگار كشور در این زمینه نیز با تاکید بر اینکه کل اعتبار ریل گذاری در طرح های مهر ماندگار داده می شود و برای ریل گذاری هیچگونه مشکلی نداریم، گفت: مطالبات پیمانکار این طرح نیز از محل هزار میلیارد فروش اوراق مشارکت تامین خواهد شد.

آزادراه همدان – ساوه تا بیستم خرداد به بهره برداری می رسد

آزادراه همدان – ساوه که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی 60 درصدی دارد از دیگر پروژه های مورد بحث و بررسی این ستاد بود که بر این اساس و با توجه به مطالبه مالی برای اتمام آن، رئيس ستاد مهر ماندگار كشور ضمن موافقت به دادن اعتبار از محل اوراق مشارکت، گفت: این پروژه باید تا بیستم خردادماه به اتمام برسد.

ردیف ساماندهی حمل و نقل روستایی به دلایل فنی از مهر ماندگار حذف شد

از نکات شایان توجه در این جلسه آن بود که یکی از اعضا به بحث ساماندهی حمل و نقل روستایی که به عنوان پروژه مهر ماندگار مطرح می شد اشاره کرد که محرابیان در پاسخ به وی اظهار داشت: این ردیف به دلایل فنی و نه اعتباری، در کل کشور کنار رفت و به صورت محدود در دفتر مناطق روستایی و محروم پیگیری می شود و علت این موضوع نیز مشکلاتی بود که دستگاه مجری آن مطرح کرد.

بخش بهداشت و درمان از دیگر بخش های مورد بررسی در پروژه های مهر ماندگار بود چرا که در قالب این طرح در استان همدان چهار پروژه مهرماندگاری شدند.

نخستین پروژه، بیمارستان قلب فرشچیان همدان بود که به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عملیات اجرایی آن پیشرفت 62 درصدی دارد.

رضا صفی آریان با بیان اینکه این پروژه یک و نیم میلیارد تومان بابت تجهیزات و یک و نیم میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان گرفت، افزود: اعتباری که برای امسال این پروژه در نظر گرفته شده شش میلیارد و 800 میلیون تومان است.

فاز نخست بیمارستان قلب فرشچیان تا پایان شهریور به بهره برداری می رسد

وی ابراز داشت: تصمیم بر این شد فاز نخست این بیمارستان شامل 120 تخت خواب، یک اتاق عمل، یک آنژیوگرافی، دو سی سی یو، یک آی سیو، اورژانس و داروخانه تا پایان شهریور امسال به بهره برداری برسد.

رئیس ستاد مهر ماندگار کشور در این زمینه نیز در پاسخ به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: اعتبار مقرر شده برای این پروژه را نیز اگر دستخوش تغییراتی نشود به صورت 100در صد پرداخت می کنیم.

خوابگاه دانشجویی 400 نفره دختران از دیگر پروژه های مهر ماندگار دانشگاه علوم پزشکی همدان بود که در سال گذشته نیز تخصیص 100در صدی اعتبار داشت که باید بهمن ماه سال گذشته به بهره برداری می رسید.

پیمانکار خوابگاه دانشجویی 400 نفره دختران ضعیف است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در توضیح به دلیل چرایی به نتیجه نرسیدن این پروژه در موعد مقرر گفت: این طرح پیمانکار ضعیفی دارد.

رئیس ستاد مهر ماندگار کشور که از توضیح رئیس دانشگاه علوم پزشکی قانع نشده بود گفت: شما تعهد کرده بودید با پیمانکار موجود یا بدون وی، در نیمه نخست خردادماه این طرح تحویل داده شود و در همدان پیمانکار خوب کم نیست و من از صبح آنقدر پیمانکار خوب در همدان دیدم که سرگیجه گرفتم.

محرابیان تاکید کرد: این پروژه نیمه اول خرداد امسال باید به بهره برداری برسد.

سومین پروژه بخش بهداشت و درمان همدان مربوط به احداث دانشکده داروسازی این شهر بود که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی 76 درصدی دارد و کل اعتبار مصوبش نیز تزریق شده است.

بهره برداری از دانشکده داروسازی همدان هفت و نیم میلیارد تومان اعتبار می خواهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه نیز گفت: این پروژه پنج میلیارد تومان برای ساختمان و دو و نیم میلیارد تومان برای تجهیزات نیاز دارد تا در موعد مقرر تحویل شود.

صفی آریان افزود: با توجه به اینکه این پروژه 13 آزمایشگاه دارد برای تجهیز کاملش به دو و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

محرابیان در پاسخ به وی با بیان اینکه شما تعهد کرده بودید با اعتبارات اعلام شده این طرح را در تاریخ مقرر ببندید، اظهار داشت: اگر تعهد کنید این طرح را در نیمه اول خرداد تحویل می دهید اعتبار می دهیم اما اگر نه، کاری نداریم.

آخرین پروژه بخش بهداشت و درمان استان همدان راه اندازی بخش سوختگی در یکی از بیمارستانها بود که رئیس علوم پزشکی همدان در این رابطه خواستار اختصاص پنج میلیارد تومان برای تکمیل نهایی ساختمان آن شد.

از پروژه های دیگری که در این ستاد مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت بحث آبرسانی از سد تالوار به همدان بود که مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان در توضیح این طرح گفت: مجموع هزینه اجرای این طرح 500 میلیارد تومان است که برای تکمیلش 25 میلیون یورو ارز و حدود 60 میلیارد تومان اعتبار ریالی نیاز است و در این طرح نیز مشکل تامین ورق داریم.

آبرسانی از سد تالوار به همدان مشکل تامین ورق و لوله دارد

صفرعلی کمندانی افزود: این طرح، مشکل ورق و لوله دارد و باید درخواست خرید پمپ خارجی نیز بشود.

رئیس ستاد مهر ماندگار کشور با بیان اینکه در این طرح مشکل ورق و لوله وجود ندارد و به محض درخواست، داده می شود، افزود: برای این طرح اعتبار به اندازه کافی در نظر گرفته شده و نیاز به ارز یورو نیست.

محرابیان با بیان اینکه باید از پمپ های تولید داخل برای این طرح استفاده شود تاکید کرد، وقتی ضرورت ندارد باید از پمپ های داخلی استفاده کرد اینگونه مشکل ارز هم حل می شود.

وی با طرح این سئوال که مگر حمایت از تولید داخل فقط شعار است؟، گفت: پمپ های تولید داخل بهتر است.

محرابیان افزود: شما سه ماه پیش نیز بحث وارد کردن پمپ خارجی را برای این طرح مطرح کردید و من نیز گفتم نیازی نیست و باید از تولید داخل استفاده شود که اگر همان موقع گوش داده بودید الان تهیه شده بود.

رئیس ستاد مهر ماندگار کشور خطاب به کمندانی ادامه داد: برای طرح های بسیار بزرگتر از پمپ های تولید داخل استفاده می شود و شما نیز نباید امروز و فردا کنید و باید هفته دیگر نتیجه را به من اعلام کنید تا اگر نشد خودم وارد شوم و هر روز نتیجه خرید پمپ داخلی را به دفتر من فکس کنید.

وی با بیان اینکه در همدان بحران آب وجود دارد، افزود: ما نباید به دلایل سطحی مردم را معطل بگذاریم.

از دیگر طرح های مهر ماندگار همدان، سد شنجور بود که زمان آبگیری آن توسط رئیس ستاد مهر ماندگار کشور، پانزدهم تیرماه اعلام شد.

محرابیان در این بخش با بیان اینکه به هشت استان کشور اجازه فروش اوراق مشارکت داده شده با اشاره به پروزه آبرسانی از همدان به ملایر نیز گفت: امسال برای بخش آب همدان فروش اوراق مشارکت را با دستور دولت ارائه می دهیم.

کد خبر 2045378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha